Hvordan redigere en lagdelt animasjon i PowerPoint

Hvordan redigere en lagdelt animasjon i PowerPoint


Som en deilig parfait, håndterer PowerPoint animasjonseffekter på lysbilder som forskjellige lag. Legge til én eller to animasjoner er vanligvis enkel og lett å redigere. Når antallet animasjoner klatrer, men kan redigerings bli vanskeligere ettersom noen av lagene overlapper eller fullstendig dekke lagene under. Bruke Definert animasjon verktøy i PowerPoint kan du finne den spesifikke lag du vil redigere og finjustere funksjonene som animasjon effekt.

Bruksanvisning

1 Klikk på "animasjoner" -fanen i Microsoft Office-båndet på toppen av PowerPoint-vinduet. Klikk på "Custom Animasjoner" -knappen for å starte Egendefinert animasjon boksen til høyre for lysbilde i PowerPoint-vinduet. På toppen av boksen er knapper for å legge til eller endre og fjerne animasjon lag. Nedenfor dem er rullegardinmenyene til å tilpasse animasjonseffekten er valgt. Nedenfor menyene er en liste som viser alle animasjons lagene på dette lysbildet. Under animasjonen liste er piler for å endre rekkefølge på lagene og deretter knapper for å spille animasjonene eller starte lysbildefremvisningen.

2 Klikk på animasjon laget du ønsker å endre fra animasjonen listen. En rullegardinpilen vises til høyre for tittelen, og tittelen vil bli markert i blått. Klikk på "Change" -knappen øverst på Egendefinert animasjon boksen for å velge en annen animasjon eller bruk "Fjern" -knappen for å slette den.

3 Juster når animasjonen vises ved å velge fra rullegardinmenyene ovenfor animasjonen listen. Den første menyen kan du velge om det ser ut med et museklikk - trykke på mellomromstasten eller høyre pil fungerer også - etter forrige animasjon eller med forrige animasjon. Den andre menyen kan du velge bestemte alternativer for å framheve og bevegelsesbane animasjoner, for eksempel skriftfarge. Den tredje rullegardinmenyen kontrollerer hastigheten på animasjonen i generelle termer fra veldig sakte til veldig fort.

4 Flytt hvor hver animasjon laget er i forhold til de andre animasjoner. Klikk og dra animasjon i listen, og deretter slippe den der du vil den skal være. Alternativt kan du klikke for å velge animasjonen, og klikk deretter på "Re-order" knappene under listen for å flytte elementet opp eller ned, ett lag om gangen.

5 Finjustere timingen av animasjoner. Klikk for å velge en animasjon, og klikk deretter på rullegardinpilen til høyre for at animasjon tittelen. Velg "Show Advanced Timeline". Nå hvert lag vil også ha en farget bar ved siden av animasjonen tittelen viser lengde og plassering av animasjon. Dra mot venstre eller høyre for å justere sin starttid. Dra enden av baren for å justere lengden på animasjonseffekten.