Hvordan redigere et Microsoft Word-dokument Online

Hvordan redigere et Microsoft Word-dokument Online


Hvis du vil redigere et Microsoft Word-dokument på nettet, bruke Office Web Apps. Office Web Apps er en del av Microsofts Windows Live-tjenester som er gratis tilgjengelig for enkeltpersoner når de registrerer seg for en konto. Når du registrerer deg, kan du laste opp Word-filer til SkyDrive (en annen Live-tjenesten Windows) og redigere dem ved hjelp av Word i Office Web Apps. Du kan få tilgang til dine dokumenter ved hjelp av en Internett-tilkobling og en nettleser som Internet Explorer, Safari eller Firefox på enheter som for eksempel en datamaskin, en iPhone eller en Blackberry.

Bruksanvisning

Legg et dokument til SkyDrive

1 Peke nettleseren din til Windows Live og klikk "Logg inn" logo på høyre side hvis du allerede har en Windows Live-konto. Skriv inn din e-postadresse og passord, og klikk deretter på "Logg inn" -knappen. Du kan registrere deg for en gratis Windows Live-konto ved å klikke på "Registrer deg" -knappen til venstre. Når du registrerer deg, må du bekrefte kontoen via e-post før du kan bruke den.

2 Klikk på "Office" linken på toppen av Windows Live-siden. Klikk på "Add Files" på hovedskjermen Office. I boksen Velg en mappe skjermen, klikker du en "mappenavn" for å legge dokumenter til SkyDrive lagringsområde for Windows Live.

3 Klikk på "Browse" -knappen i Legg Dokumenter skjermen for å få opp harddisken på datamaskinen du arbeider med. Naviger og velg filen du vil redigere, og klikk "Åpne" for å legge filen til legge til dokumenter skjermen. Du kan velge fem dokumenter for å laste opp på en gang, men hver fil må være 50 megabyte eller mindre, ifølge Microsoft.

4 Klikk "Last opp" for å legge Word-dokumentet til SkyDrive området ditt for redigering online.

Redigere et Word-dokument

5 Logg deg på Windows Live og klikk på Office link. Klikk på "Vis alle" i de siste dokumenter på SkyDrive område og klikk på "File Folder Name" for å se alle filnavn. Mouse over "File Name" for Word-fil til å redigere, og klikk deretter på "Edit in Browser" for filen.

6 Endre filen ved hjelp av noen grunnleggende Word 2010 verktøy. Klikk på "Home" -kategorien for å endre fonter, stiler, stavekontroll, og endre tekstjustering. Klikk på "Sett inn" -kategorien for å legge til enkle tabeller, lenker og grafikk. Du kan ikke endre sidejusteringen, utføre post fusjonerer eller legge topp- eller bunntekst. Hvis du legger til tabeller eller grafikk, vises en ny fane for begrenset redigering av grafikken eller bordet.

7 Klikk på "File" -kategorien, og klikk "Lagre" for å lagre endringene i den elektroniske dokumentet så. Du kan også klikke på "File" og "Del" for å dele det ferdige dokumentet med andre via tilknyttede tjenester som Facebook eller Blogger eller send filen til utvalgte kolleger. Klikk på fanen "File", og klikk "Skriv ut" for å skrive ut filen.

Hint

  • Hvis du har eldre Word-filer i DOC-format, konverterer Office Web Apps dem for bruk på Internett automatisk.
  • Når du endrer dokumentet på nettet, er ikke endringene lagret til fil på harddisken, men til den elektroniske filen.