Hvordan redigere HTML i Word 2007

Hvordan redigere HTML i Word 2007


HTML, eller Hypertext Markup Language, er et populært programmerings format for å lage nettsider. Folk kan lære det grunnleggende i timer uten tidligere kunnskap om programmering, og mange blogger og andre nettsteder tillate HTML endringer i egne tekstbokser. Microsoft Word 2007 gjør det mulig å lagre dokumenter i HTML (med filen som ender HTM). Du kan lagre, åpne og redigere HTM-filer i Word 2007 som enkelt og raskt som mulig standard .doc dokumentfiler. Word 2007 har også en "Web view" alternativ som lar deg se HTML slik den vil se på en nettside.

Bruksanvisning

1 Åpne Word 2007 på datamaskinen. Pass på at det er en godkjent versjon siden prøveversjoner ikke kan ha alle de nødvendige verktøy for å kjøre HTML-filer.

2 Klikk på "File" og deretter "Open" i venstre menylinjen. En boks vil komme opp. Naviger til mappen der du har lagret en HTML-fil og dobbeltklikk for å åpne den.

3 Vent til HTML-fil for å åpne. I de fleste visninger, vil du nå se HTML-brakettene som "<a href>" og "</ i>" før og etter mest tekst. Du kan redigere disse så lenge de fortsatt passer HTML-formatering.

4 Klikk på "Vis" og deretter "Online view" i venstre meny for å se HTML fullt formatert visuelt. Noen bilder kan ikke vises hvis de er koblingene og du ikke er koblet til internett. Hvis du ser noen brak nå, de er formatert feil. Dette er en god måte å teste koden før du setter den inn på en nettside. For å gå tilbake til vanlig visning, klikker du på "Vis" og "Side-visning" i venstre menylinjen.

5 Klikk på "File" og deretter "Lagre" for å lagre HTML-fil som et Word 2007 HTM-fil. Gi navn til filen hva du vil, skriv "htm" umiddelbart etter filnavnet. Pass på at det ikke si .doc eller andre filer som slutter etter HTM. Klikk "Lagre", og du har nå en Word 2007 HTML redigerbare og publiserbare fil.