Hvordan redigere lag i PSD Uten Photoshop

March 15 by admin

Hvordan redigere lag i PSD Uten Photoshop


Du trenger ikke å eie Adobe Photoshop til å redigere PSD-filer. Adobes PSD formatet ble laget for Photoshop, men gratis programvare som GIMP kan lese og skrive PSD lag, uten å måtte bruke hundrevis av dollar på high-end grafikk programvare. Med hjelp av GIMP, kan du ha fullfunksjons fotoredigering evner uten å tenke på kostnadene for dyr programvare.

Bruksanvisning

1 Last ned GIMP fra sin offisielle hjemmeside. Den er tilgjengelig for nesten alle plattformer, så det bør være en versjon for deg uavhengig av operativsystem. Sette av minst 200 MB ledig harddiskplass for installasjonen. Selv om det er noen andre programmer som kan vise Adobe PSD format uten redigering, er GIMP den desidert mest brukte program for å redigere dem.

2 Åpne "Layers" dialog, under "Window", for å se lagene i PSD-filen. Dette bør åpne en boks med oversikt over alle lag i filen. I mange tilfeller åpner "Layers" dialog automatisk når filen åpnes. Du kan nå få tilgang til hvert lag i bildet individuelt for redigering.

3 Vurdere å prøve en modifisert versjon av GIMP, kjent som GIMPshop, hvis du allerede er kjent med Photoshop grensesnittet. Selv om de to er svært like, er GIMP grafiske brukergrensesnittet noe forskjellig fra Photoshop, og erfarne Photoshop-brukere kan finne forskjeller forvirrende.

Hint

  • GIMP har sitt eget format, men det er i stand til å skrive PSD-filer i tillegg.
  • Dobbeltsjekk å sikre at du velger riktig format når du lagrer filen.
  • Det er en modifisert versjon av GIMP kjent som GIMPshop som er designet for å se mer lik Adobe Photoshop.

Related Articles