Hvordan redigere nettsider med Notepad

Hvordan redigere nettsider med Notepad


Redigere nettsider med Windows Notepad er ansett som et "gammeldags" måte å gjøre ting, men mange erfarne web-designere og utviklere føler også det er den beste måten fordi du har full kontroll over HTML-koden.

Ved bruk av visuelle webdesign verktøy som Dreamweaver og Frontpage, kan du sette grafikk og tekst på plass på en nettside uten å vite den underliggende HTML koden selv. Men det er ofte problemer med layout, design eller flyt på siden, og disse har som regel å bli redigert i selve koden før de kan festes ordentlig.

Bruksanvisning

1 Vis ditt nettsted siden i en nettleser som Firefox eller Internet Explorer, og med den på skjermen klikker du på "File" -menyen øverst på siden, velg deretter "Lagre fil som" Dette sparer en kopi av nettsiden din harddisken slik at du kan redigere den.

Merk: Du vil skape filnavnet når du lagrer den, og den filtypen bør være enten "HTM" eller ".html"

2 Åpne Notisblokk, klikker du på "File" -menyen, velg deretter "Open".

3 Ved siden av "File Name" boksen nederst på skjermen, klikker du på rullegardin som sier "Tekst Dokumenter"

(.txt) og velg "alle filer" (. *).

4 Naviger til mappen på harddisken som har nettsiden du vil redigere, og klikk deretter på den siden en gang, og klikk på "Open" knappen.

Websiden åpnes i Notepad, viser rå HTML-kode. Gjør de nødvendige endringene.

5 Lagre filen med et annet navn, slik at du beholder en kopi av den opprinnelige filen, og deretter se den i nettleseren din for å se hvordan endringene ser ut. Hvis du har gjort feil eller ønsker å angre noen av endringene, og deretter åpne den opprinnelige nettsiden fil for å redigere igjen. Hvis du liker endringene du har gjort i den nye filen, men ønsker å gjøre mer, åpner den nye filen i Notepad å fortsette redigeringen.