Hvordan redigere og fart MP3 av møte Notater

Hvordan redigere og fart MP3 av møte Notater


Det finnes mange programmer tilgjengelig som lar deg øke hastigheten på MP3. Disse programmene er vanligvis brukt mine musikere for opptak, men mange andre mennesker finner disse programmene svært nyttig fordi de kan brukes til å øke hastigheten på møtenotater. Den menneskelige hjerne er i stand til å behandle ord raskere enn de fleste mennesker er i stand til å snakke så påskynde MP3-avspilling kan spare deg for mye tid hvis du søker etter en bestemt del av møtet for gjennomgang eller undersøke.

Bruksanvisning

DJ MP3-spiller V2.00

1 Installer og åpne DJ MP3-spiller V2.00 program.

2 Klikk på "File" og deretter "Open", velg møtet bemerker MP3-fil via Explorer, venstreklikk på filen, og klikk "Åpne".

3 Trykk "Play" for å starte avspillingen.

4 Justere avspillingshastigheten ved å flytte "Course Speed" bar under "Speed ​​Control" delen. Flytt mot høyre for å spille raskere og flytte linjen til venstre for å spille saktere.

5 Flytt "Fine Tune" bar til høyre for å gradvis øke hastigheten og flytte den til venstre for å gradvis redusere hastigheten til du har funnet en behagelig hastighet.

MP3 Speed

6 Installer og åpne MP3 Speed ​​programmet.

7 Venstre-klikk på "Alternativer" -ikonet; det ser ut som en skiftenøkkel og en skrutrekker lage en "X" -form.

8 Øke antall til høyre for "Speed" ved å trykke på "Up" pilen til høyre for feltet i vinduet alternativer. Hastigheten er målt ved prosentvis så å endre tallet til 150 vil gjøre det kjøres 50 prosent raskere og endre nummeret til 200 vil gjøre notater spille dobbelt så fort.

9 Juster output mappe og biter per sekund innstillingene hvis du foretrekker, og trykk deretter på "OK" i "Alternativer" vinduet.

10 Finn maskinens mappe som holder møtenotater MP3-filer i filbehandleren på venstre side av vinduet og dobbeltvenstreklikk på mappen.

11 Marker møtenotater du ønsker å få fart ved å venstreklikke på filnavnet. Hold nede "Ctrl" -tasten mens venstreklikke for å velge flere filer.

12 Høyreklikk på de markerte filene og velg "Konverter".

Audacity

1. 3 Installer og åpne Audacity.

14 Klikk på "File", velg "Open" - finn MP3 gjennom filbehandleren og dobbel venstreklikk på den.

15 Trykk "Ctrl" og "A" for å markere filen.

16 Klikk "Effect" og velg "Change Speed."

17 Flytt glidebryteren til høyre for å justere avspillingshastigheten og trykk "Ok".

Hint

  • Du kan gjenopprette hastigheten til standard i DJ-er spiller ved å trykke på "Sett til 0" -knappen. I tillegg til å kontrollere filens hastighet, DJ Player har også en søkemåler for raskt hoppe til forskjellige punkter i filen.
  • DJ-er spiller er ideelt hvis du lytter til MP3-filer på en datamaskin. Men Audacity og MP3 Speed ​​fungerer bedre for eksport sped opp MP3-filer for bruk på andre enheter
  • Kanskje du finner det behagelig å øke hastigheten på MP3-filer med 50 til 100 prosent.