Hvordan redigere og lagre en Read-Only Word-dokument

Microsoft Word lar deg endre tekstbehandlingsdokumenter etter behov, men hvis du noen gang prøvd å oppdatere en Word-fil og møte en dialogboks med informasjon om at filen er "Read-Only", vil du ikke være i stand til å lagre endringene. Skrivebeskyttet spesifikasjon beskytter viktige filer fra endring. Du har to grunnleggende alternativer når du ønsker å redigere og lagre disse dokumentene.

Bruksanvisning

Deaktiver "Read-Only" Status

1 Høyreklikk på Word-fil hvis du bruker en PC. Hvis du bruker en Mac, hold "Ctrl" -tasten og klikk på filen. En pop-up meny vises.

2 Klikk på "Egenskaper" på hurtigmenyen hvis du bruker en PC. Klikk "Vis info" på en Mac.

3 Deaktiver "Read-Only" innstillingen på PC ved å velge kategorien "Generelt" og fjerne krysset i boksen ved siden av "Read-Only. På en Mac, klikker du på" eierskap og rettigheter "-kategorien og velg" You Can "-menyen. Velg "Les og Skriv" fra listen.

4 Åpne Word-fil og redigere innholdet. For å lagre, klikk på "File" på menylinjen, eller klikk på runde "Office" -knappen øverst i venstre hjørne av skjermen hvis du bruker Windows-versjonen av Microsoft Office 2007 eller senere. Velg "Lagre" fra rullegardinmenyen.

Lag en kopi

5 Åpne dokumentet.

6 Klikk "Fil" på menylinjen, eller den runde "Office" -knappen øverst i venstre hjørne av skjermen hvis ingen "Fil" -menyen er synlig.

7 Velg "Lagre som".

8 Skriv inn et nytt navn på filen i "Lagre som" -feltet øverst i lokalmenyen. Klikk på "Lagre" -knappen.

9 Rediger filen. For å lagre, klikk på "File" eller runde "Office" -knappen øverst i venstre hjørne av skjermen og velge "Lagre" fra rullegardinmenyen.