Hvordan redigere og lagre Word- og Excel-dokumenter på nettet

Hvordan redigere og lagre Word- og Excel-dokumenter på nettet


Microsoft, selskapet som gjør Excel regneark og Word tekstbehandling programvare, gir også en online sted der du kan opprette, post og redigere Word- og Excel-dokumenter. Du kan også bruke nettstedet for samarbeid, slik at utvalgte personer for å se og redigere dokumenter, eller du kan selv gjøre materialet tilgjengelig for hele verden å se.

Bruksanvisning

1 Besøk Microsoft Office Live hjemmeside workspace.officelive.com og registrere deg for gratis "SkyDrive Web Apps." Klikk på "Get Started Free" -knappen for å registrere. Du må velge et brukernavn og passord, og oppgi en gyldig e-postadresse for å registrere seg.

2 Klikk på et ikon til "Opprett et nytt dokument Online." Du kan velge en Word- eller Excel-dokument, og kan også lage PowerPoint eller OneNote dokumenter.

3 Skriv inn et navn på dokumentet i "Navn" -feltet og klikk "Lagre".

4 Lag dokumentet på samme måte som du ville gjort i ditt eget Word eller Excel program. Grensesnittet vises på SkyDrive er nesten identisk med nyere versjoner av desktop program.

5 Lagre dokumentet når du er ferdig. Deretter kan du lukke nettleserfanen for dokumentet eller bruke nettleseren back-pilen for å gå tilbake til tidligere skjermer.

6 Revidere siden din Office Live-SkyDrive for å vise en liste over lagrede dokumenter og redigere et dokument eller dele et dokument med andre.

Hint

  • SkyDrive gir 25 GB gratis lagringsplass for hver bruker.