Hvordan redigere PowerPoint 2007

Hvordan redigere PowerPoint 2007


PowerPoint 2007 har mange redigeringsverktøy som å lage og polere lysbildepresentasjonen til perfeksjon før showet tid. Tidsbesparende triks som treffer knappen slette eller tilbaketasten for å redigere tekst eller fjerne grafiske elementer gjør det like enkelt å redigere presentasjonen som det er å lage den.

Bruksanvisning

Å redigere tekst

1 Klikk på bildet som har teksten du ønsker å endre. Klikk på tekstboksen til en blinkende markør vises. Marker teksten og deretter endre størrelse, skrift eller stiler ved å velge "Format" i menyen, og bla ned til "Skrift". Gjør endringene og klikk på "OK".

2 Klikk på tekstboksen for å se markeringsrammen rundt teksten. Hit "Backspace" eller "Delete" -tasten for å fjerne teksten fra raset.

3 Klikk på "Sett inn" fra menyen, deretter bla nedover til "Text Box" for å lage ny tekst. Skriv inn når du ser den blinkende markøren.

For å redigere rekkefølgen på lysbilder

4 Klikk på "View" fra PowerPoint-menyen, velg deretter "Lysbildesortering."

5 Klikk på et lysbilde i visningen, og dra det til et annet sted i lysbildefremvisningen, og slipp musen.

6 Skjul lysbilder i presentasjonen ved å klikke på lysbildet, og deretter velge "Slide Show" -fanen og klikke på "Hide Slide" -knappen.

7 Slette et lysbilde permanent ved å klikke på et lysbilde og trykke "Backspace" eller "Delete" -tasten.

8 Legg til et nytt lysbilde i presentasjonen ved å klikke på presentasjonen og velge "Nytt lysbilde" fra "Insert" -menyen.

For å redigere grafikk eller utklipp

9 Klikk på bildet som har det bildet du ønsker å endre. Klikk på bildet til du ser en markeringsramme med små håndtak rundt bildet. Hold markøren over håndtak til det endres til en diagonal pil. Dra eller dra i håndtaket for å endre størrelsen på bildet.

10 Roter bilde eller grafikk ved å velge håndtaket i midten av bildet til markøren blir til en sirkelformet pil. Dra musen i den retningen du ønsker å rotere det.

11 Endre bildet ved å velge bildet, og deretter velge "Format" fra menyen. Bla ned til "Picture" for å trekke opp "Formater Bilde" kontroller. Endre opacity, farge, kontrast og lysstyrke med skyvekontrollene.