Hvordan redigere tekst i PowerPoint 2007

PowerPoint er en Microsoft-program som lar deg lage presentasjoner i en lysbildefremvisning. PowerPoint 2007 har en ny funksjon kalt Microsoft Office Fluent-grensesnittet som er designet for å være mer intuitive. Den mest åpenbare endringen er båndet og Microsoft Office-knappen. Følgende trinn viser hvordan du redigerer tekst i PowerPoint 2007.

Bruksanvisning

1 Åpne en PowerPoint-fil. Du kan åpne filen direkte ved å dobbeltklikke på den, eller du kan starte PowerPoint og klikk på "Microsoft Office" -knappen. Derfra vil du klikker på "Open" -ikonet, blar gjennom systemet etter ønsket fil og åpne den.

2 Se etter "Vis" på verktøylinjen nederst til høyre side av PowerPoint-vinduet. Det er tre vise knappene på venstre side av verktøylinjen. Trykk på venstre mest knappen, som er "Normal visning" for å redigere tekst.

3 Studer "Normal View" vinduet i PowerPoint 2007. Det er 4 arbeidsområder: den "Outline" og "Slide" faner på venstre side og "Notes" og "Slide" rutene på høyre side.

4 Velg "Outline" fanen eller "Slide" -panelet å redigere tekst. Den "Outline" kategorien viser teksten og titlene på hvert lysbilde og "Slide" -panelet viser gjeldende lysbilde.

5 Plasser markøren på teksten og endre den, akkurat som du ville gjort i Word. Du kan velge tekst og klippe ut, kopiere eller lime den ved hjelp av én av følgende metoder: høyreklikk på teksten for å få opp kontekstmenyen og velg ønsket editeringskommando, velger du ønsket editeringskommando fra verktøylinjen eller bruke riktige tastatursnarveien (Ctrl + X for å klippe ut, Ctrl + C for å kopiere og Ctrl + V for å lime inn).