Hvordan redusere JPG filstørrelse i Photoshop

Adobe Photoshop er best kjent for sin fotografiske og grafiske redigering dyktighet, men programmet har også en rekke alternativer som lar deg optimalisere og organisere digitale bilder og illustrasjoner uten å gjøre utseende endringer. Photoshop er "Save for Web" alternativer lar deg spare plass og optimalisere bilder ved å fjerne unødvendig informasjon, noe som gjør det enkelt å redusere størrelsen på oppsvulmet bildefiler ved behov.

Bruksanvisning

1 Åpne JPG-fil i Photoshop ved å lansere programmet og velge "Fil"> "Open" fra programmenyen.

2 Velg "File"> "Lagre for Web og enheter" fra programmenyen. En ny dialogboks vises, viser bildet i et vindu til venstre.

3 Juster zoomnivået for bildet i "Lagre for Web og enheter" dialogboksen ved å klikke på "-" eller "+" ikonene nederst i venstre hjørne. Still zoomen til hvor du kan se hele bildet.

4 Sett "Preset" drop-down menyen øverst til høyre i dialogboksen til "JPEG High". Dette trinnet vil redusere størrelsen på JPG ved å redusere kvaliteten, men kvalitet reduksjon vil mest sannsynlig ikke være synlig før den reduseres ytterligere.

5 Klikk på pilene ved siden av "Kvalitet" feltet for å få opp en skyveknapp som du kan bruke til å justere kvalitet. Juster glidebryteren til venstre for å lavere kvalitet. Gjør dette i trinn og holde øye med forhåndsvisning til venstre i dialogboksen. Hold senke kvaliteten i små trinn før du begynner å legge merke til en minskende i utseendet på bildet. Juster glidebryteren mot høyre til utseendet er tilbake til det normale.

6 Sjekk "optimalisert" boksen og legg merke til informasjonen under venstre side av bildet forhåndsvisningen. Den andre linjen av informasjon representerer redusert størrelsen på JPG. Denne størrelse vil være en brøkdel av den opprinnelige størrelse i mange tilfeller.

7 Klikk "Lagre" og skriv inn et nytt navn for redusert størrelse JPG. Klikk på "Format" drop-down menyen og velg "Images Only." Velg et lagringssted, og klikk "Lagre". Du har nå en redusert størrelse versjon av den opprinnelige JPG lagret på det stedet du har angitt.

Hint

  • I sjeldne tilfelle at utseendet på bildet forringes av endringen til "JPEG High" justere "Kvalitet" glidebryteren inntil det ikke lenger er degradert. Du bør likevel være i stand til å redusere størrelsen på JPG, men i mindre grad.