Hvordan redusere skriftstørrelsen i Windows

I Windows 7 og Vista, kan du redusere skrift for ulike deler av operativsystemet. Windows kommer med en rekke forhåndsinstallerte fonter du kan velge mellom å gi systemet en tilpasset utseende. Om sin for menyer eller verktøylinjer, kan du endre til systemskrifter som Tahoma, Times New Roman eller Verdana og justere størrelsen på skjermen i løpet av få minutter.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -menyen, klikk på "Control Panel" og deretter "Utseende og personalisering." Neste klikk "Personalisering" og deretter "Window Color og utseende" for å starte Utseende dialogboksen Innstillinger. Hvis du ikke ser dialogboksen, klikk på "Open classic opptreden eiendom" linken.

2 Klikk på "Avansert" fanen. Velg den delen av Windows du vil redusere skrift for i "Elementer" -listen. For eksempel velger du "Meny" hvis du ønsker å redusere skriftstørrelsen for menyelementer.

3 Klikk på skriften du vil bruke i "Skrift" -listen, velg skriftstørrelsen du ønsker å redusere til i "Size" -liste. Velg skriftfarge du vil ha i "Color" -listen. Gjenta trinn 2 og 3 for hver del av Windows du vil endre skriftstørrelsen for.

4 Klikk "OK" for å lagre endringene.