Hvordan redusere størrelsen på et bilde med fri programvare

Hvordan redusere størrelsen på et bilde med fri programvare


Som sosiale nettverk nettsteder har blitt mer populært, har behovet for å redusere størrelse bilder vokst. En stor fil kan ta lang tid å laste opp. Hvis det er for stor, vil noen nettside og programmer ikke tillate det i det hele tatt. Endre størrelsen på en fil vil redusere bildets dimensjoner og filstørrelsen. Flere gratis programmer gjøre oppgaven enkel.

Bruksanvisning

1 Reduser størrelsen på et bilde med Irfanview (se Ressurser). Dette gratisprogrammet gir brukeren enkel bilderedigering evner som beskjæring, endre farger og skalering. For å redusere størrelsen, velg "Resize image" fra "Image" menyen. Skrive i dimensjoner mindre enn de eksisterende verdiene vil redusere størrelsen. Eksperiment for å se hvilken størrelse som fungerer best.

2 Reduser størrelsen på et bilde med Picasa (se Ressurser). I denne Google-programmet, er det ikke så opplagt hvordan du reduserer bildestørrelsen. Likevel er prosessen enkel når du finne det ut. Trikset er "Eksporter til mappe" alternativet, som ligger i "Fil" -menyen. Et vindu vil dukke opp, noe som gjør det mulig å redusere størrelsen ved å redusere bildet dimensjoner og deretter lagre den nylig redusert bilde.

3 Reduser størrelsen på et bilde med nettleseren. Naviger til "Shrink Pictures" linken (se Ressurser) og bla ned til "Resize Images" boksen. Etter opplasting ditt bilde ved å klikke på "Browse," du kan velge fra populære dimensjon innstillingene eller legg inn din egen. For en mindre filstørrelse, velg "Good" som bildekvaliteten.