Hvordan Registrer deg for WSO

July 30 by admin

Hvordan Registrer deg for WSO


Den Warrior er en nettside som er dedikert til å gi et fellesskap for Internett-markedsførere å dele ideer og tilbud. En spesiell tilbudet generert fra området kalles en Warrior Spesialtilbud, eller WSO. Bruk av WSO-forum er begrenset og krever registrering. Under registreringen, kan du også registrere deg for å motta varsling e-poster som gir informasjon om hver WSO tilbud.

Bruksanvisning

1 Koble til Internett. Slå på datamaskinen, og klikk på "Start" -ikonet for nettleseren etter eget valg.

2 Registrer deg i Warrior nettstedet. Naviger til Warrior hjemmeside på warriorforum.com. Klikk på "Register" fanen på menyen på toppen av siden. Klikk på avtalen boksen for å godta Warrior reglene, så klikker du på "Registrer" knappen.

3 Skriv inn et brukernavn og passord i registreringsskjemaet, og skriv inn den forespurte sikkerhetsinformasjon. Klikk på aksept boksene under "Motta e-post" for å registrere deg for WSO e-postvarsler, deretter "Fullfør registrering."

4 Naviger til e-boksen for adressen du oppga med registreringen. Åpne e-post fra WarriorForums som er merket med "Handling kreves for å aktivere Medlemskap for Warrior." Klikk på den medfølgende lenke for å bekrefte registreringen med WarriorForums nettstedet. Du vil da ha tilgang til WSO fora og vil bli registrert for å motta daglige WSO varselmeldinger.

Related Articles