Hvordan registrere flere domenenavn

Registrere flere domenenavn for planlagte nettsteder eller fremtidig salg. Eieren av et domene har rett til å holde det for bruk i en mannsalder. Domener er ofte registrert for deres mulig salgspris. Det er noen som forskning nye bedrifter og prøver å registrere domener som bærer deres navn med en dot-com suffiks før selskapet får rundt for å bygge et nettsted. Noen domenenavn har blitt solgt til selskaper for nok penger til å betale for et hus.

Bruksanvisning

Hvordan registrere flere domenenavn

1 Skriv ned ideer for å navngi nettsteder. Lag flere varianter og muligheter for hvert område vurderes, siden så mange navn allerede er registrert.

2 Velg en domeneregistrator eller registret tjeneste for å plassere dine domener under. (Se ressursene nedenfor.) Web mestere ofte registrere seg med en valgt hosting selskapet for bekvemmelighet. Domene overføring er en vanlig praksis, så mange velger å registrere domener med tjenesten som tilbyr den beste avtalen. Registrarer tilbyr konkurransedyktige priser, hosting rabatter og andre fordeler til kunder.

3 Sjekk for tilgjengeligheten av vurderes navn. Besøk din valgte domeneregistratorens hjemmeside. Skriv inn domenenavn under vurdering i registeret søkeboksen. Mange registrar søkefunksjoner vise alternative valg for domenenavn som allerede er registrert.

4 Kjøp uregistrerte navn mens du kan. Kreve noen navn du har vurdert og betale for det med et kredittkort eller PayPal-konto så snart du finner den tilgjengelig. Domenenavn forsvinner raskt.

5 Sett så mange navn som du har lyst til. Eie et domenenavn ikke forplikter deg til å bygge et nettsted. Mange registrarer lade mindre enn $ 10 i året for hvert domenenavn.