Hvordan registrere My Website Med forskjellige søkemotorer

Hvordan registrere My Website Med forskjellige søkemotorer


Internet søkemotorer bruker roboter eller robotsøkeprogrammer, automatisk skuring Internett for innhold å legge til sine oppføringer. Hvilken som helst nettside opprettet på Internett vil automatisk være en kandidat for påvisning av disse robotene og lagt til resultater oppføringer. Det er også mulig å sende inn en nettadresse direkte til en søkemotor. I Nord-Amerika, de tre beste søkemotorer er Google, Bing og Yahoo.

Bruksanvisning

1 sende inn manuelt nettstedets adresse til ulike søkemotorer. Besøk linkene i Resources for å sende inn sideadressen til Google, Bing og Yahoo.

2 Lag en "robots.txt" -filen i nettstedets hovedkatalog. Denne filen kan rett og slett skapt ved hjelp av et tekstredigeringsprogram, for eksempel Notisblokk, og med følgende tekst på to linjer: "User-agent: *" på første linje og "Forby:" på den andre linjen. Plasser denne filen på webserveren i rotkatalogen (ikke på noen undermappe). Søkemotorer ser for denne filen når de indekserer nettsteder.

3 Øv god søkemotor optimalisering teknikker. Ditt nettsted vil automatisk bli indeksert av søkemotorer hvis du inkluderer søkeord om emnet, lenker til andre nettsteder som har lignende innhold, oppdatere innholdet oftere og lage flere sider i henhold til ditt domene. Robotsøkeprogrammer vil plukke opp dette innholdet automatisk.

Hint

  • Det finnes flere online tjenester som vil sende inn nettadressen til mange forskjellige nettsteder på en gang. Prøv å bruke en av disse for å spare tid.
  • Bare fordi nettstedet ditt er oppført med en søkemotor garanterer ikke at du vil være blant de øverste søkeresultatene. Øv god søkemotor optimalisering teknikker for bedre plassering.