Hvordan Relieff tekst i Microsoft Word

Hvordan Relieff tekst i Microsoft Word


Word 2013 inkluderer ikke noen av tekst effekt funksjonene som finnes i de skriftalternativer i Word 2007 og tidligere, som for eksempel preging og gravere. Du kan imidlertid fortsatt skape inntrykk av pregede tekst ved hjelp av noen av de teksteffekter som tilbys, inkludert konturer og skygger som gjør bokstavene vises opphøyd på dokumentet. Et annet alternativ er å velge en pre-formatert alternativ fra galleriet teksteffekter.

tekst~~POS=TRUNC

Velg en stor skrift, for eksempel Arial svart. Skriv inn teksten du vil legge til en preget utseende. Merk teksten og klikk dialogen bærerakett i nedre høyre hjørne av Skrift-gruppen. Klikk på "Text Effects" -knappen i resulterende dialogboksen. Velg en lys farge, som hvit, i tekst Fill delen. Klikk på "Text Outline" -kategorien, velg "Solid Line" og plukke svart eller annen mørk farge. Klikk på "3-D format." Klikk på "Top" drop-down pilen og velg den første enheten under Bevel. Klikk på "Close" og "OK" for å søke.

Velg en stil

Skriv inn teksten du vil legge til en preget utseende. Igjen, en bred font som fungerer best. Merk teksten, og klikk på "Text Effect" drop-down pilen i Fonts gruppen. Pek på skriftstiler i galleriet øverst på alternativene for å forhåndsvise hvordan teksten vil se ut. Klikk på alternativet du vil bruke, for eksempel "Fill -. Hvit, Drop Shadow"