Hvordan Remote Access Quickbooks

Quickbooks Premier Accountant utgaven inkluderer en gratis funksjon som gjør ekstern tilgang til Quickbooks selskap filer fra eksterne datamaskiner. Som eier en liten bedrift har du mulighet til å kjøpe den Accountant Edition, slik at du kan få tilgang til et selskap filen eksternt gratis, ellers ekstern tilgang er $ 3,95 per måned (som i 2010). Du kan få tilgang til Quickbooks eksternt via programvaren, eller gjennom en tredjepart laste liker Log Me In eller gå til min PC betalte tjenester.

Bruksanvisning

Remote Access med Quickbooks Remote Access Services

1 Klikk på "Accountant" knappen på menylinjen øverst på Quickbooks startskjermen. Bla ned til "Remote Access" og klikk. Når Quickbooks fjerntilgang åpnes bla ned til bunnen av siden for å klikke på "Registrer for Quickbooks Remote Access" setning.

2 Registrere deg for tjenesten. Registreringsskjermbildet åpnes og ber deg om å oppgi grunnleggende informasjon som vil bli brukt til å få tilgang til Quickbooks fil. Klikk på "Send" -knappen. Gå tilbake til "Registrer" skjermen og klikker på "Logg inn" -knappen.

3 Klikk på "Sett opp denne maskinen nå" knappen. Web-Ex vinduet vil spørre om du ønsker å installere ekstern tilgang til programvare på datamaskinen. Klikk på "Install" og vent på at prosessen fullføres. Det kan ta så lenge som ti minutter, ikke prøv å fullføre andre transaksjoner mens dette ekstern tilgang programmet er installert.

4 Klikk "Next" på Remote Access Setup Wizard skjermen. Velg godkjenningsmetode du vil bruke. Du kan enten bruke en tilgangskode eller et telefonnummer. Gjør valg og skriv det en gang inn i den øverste boksen og en gang i bekreftelsesboksen. Klikk "Next". Velg flere alternativer tilgjengelig i neste skjermbilde. Som standard er de fire siste valgt for deg.

5 Klikk på "spesifikke applikasjoner" -knappen og deretter Quickbooks versjonen du ønsker å få tilgang eksternt. Klikk på "Neste" -knappen og deretter "Finish" -knappen. Datamaskinen er nå satt opp for fjerntilgang.

6 Logg inn på Webex nettstedet i listen Resources. Bruk autentisering og passord fra en annen datamaskin. Datamaskinen du ønsker å få tilgang bør være på og koblet til Internett. Du kan nå få tilgang til Quickbooks filer fra et annet sted.

Remote Access med Betalt tredjepartsprogramvare.

7 Velg hvilke tredjeparts programvare du ønsker å bruke. To av de mest populære er LogMeIn og GoToMyPC tjenester. Fordelen til LogMeIn tjenesten er at de har en gratis, men begrenset versjon tilgjengelig for nedlasting. Den GoToMyPC tjenesten tilbyr en gratis prøveversjon, men det er en betalt tjeneste.

8 Besøk LogMeIn hjemmeside og registrer deg for gratis LogMeIn-konto. Registrere deg for tjenesten ved å fylle ut nødvendig informasjon. Skriv inn passordet og identifikasjon du ønsker å bruke til å logge på datamaskinen.

9 Test fjerntilgang. La PCen på og koblet til Internett. Deretter går du til en annen datamaskin og logg inn med ditt ID og passord. Du bør være i stand til å få tilgang til skrivebordet ditt fra den eksterne datamaskinen og utføre en transaksjon i Quickbooks at du ville gjøre fra datamaskinens plassering.