Hvordan Renew Vehicle Registrering Online

Hvordan Renew Vehicle Registrering Online


Du har sannsynligvis ikke har tid til å besøke Department of Motor Vehicles i person og vente i lange linjer. Hva hvis det var en enklere måte der du kan fornye kjøretøy registrering uten å forlate hjemmet. Dette kan spare deg for tid, gass og penger. Den lille avgiften du betaler for å nyte dette lettere enn langt gass utgifter du ville ha når du kjører til Department of Motor Vehicles og forverring.

Bruksanvisning

1 Vent til motorvogn lisens plate fornyelse varsel for å komme i posten. Det vanligvis kan komme opp til seks uker i forkant av selve forfall. Vanligvis vil du ha til slutten av måneden for å betale avgifter og sende inn fornyelse.

2 Ta bilen for en inspeksjon eller utslipp test. Hvis du ikke har dette i staten, eller det er ikke nødvendig for deg dette året, så kan du hoppe over dette trinnet. Hvis du er usikker, ta kontakt med fornyelse varsel. Hvis det har et kart og informasjon på det, så er du sannsynligvis nødvendig for å få testen.

3 Gå til nettsiden notert på slip som fulgte med registrering fornyelse varsel ved å skrive det inn i adressefeltet i nettleseren. Hvis du ikke er sikker på nettsiden adressen, kan du finne en link til deltakerlandene ligger innenfor denne artikkelen for enkelhets skyld. Hvis staten ikke er oppført, er det sannsynlig at de ikke deltar i registrering på Internett fornyelse på dette tidspunktet.

4 Klikk på "fornye lisensen plate (registrering)" eller lignende meny valg når du er på registrerings nettsiden for staten. Dette vil få deg til riktig registrering fornyelse skjermen.

5 Fyll ut informasjonen som kreves på skjermen. Du kan også ha å fylle ut et "registrering fornyelse kode eller nummer", som ligger på fornyelse slip fra staten, vanligvis mot toppen. Entering denne koden skal få opp informasjonsskjermen for bilen din. Hvis det ikke skjer, gjenta dette trinnet inntil informasjonen er korrekt og akseptert av datamaskinen.

6 Skriv inn kredittkortinformasjon for betaling, som ikke alle stater aksepterer debetkort eller sjekker som betalingsmiddel. Du trenger utløpsdatoen og mest sannsynlig den 3-sifrede koden på baksiden av signaturen din. Du kan bli pålagt å betale en litt høyere rente for en lisens du fornye nettet. Dette beløpet kan være alt fra $ 1 til $ 5.

7 Skriv ut bekreftelsesskjermen når du er ferdig. Dette er bevis for betaling i tilfelle Department of Motor Vehicles har spørsmål eller kan ikke finne betalingen.

8 Vent på din registrering koder eller bilskilt for å komme i posten. Denne prosessen kan være alt fra en til fire uker, avhengig av om platene er personlig eller om det er en forsinkelse i behandlingen.

Hint

  • Forny i god tid. Dette vil gi tilstrekkelig tid til å motta fornyelses klistremerker.
  • Ikke alle land har online påmelding evne på dette tidspunktet.