Hvordan rengjøre en Gateway laptop skjermen

Hvordan rengjøre en Gateway laptop skjermen


Rengjøring av laptop-skjermen vil hjelpe deg å holde fokus på hva du gjør (ikke ser på kaffen flekken), bistand i å holde skjermen demagnetized (bidrar til å holde støv fra å samle), og selv bidra til å forhindre overanstrengelse av øynene (igjen, ikke fokusere på at kaffe flekken). LCD-skjermen er en av de dyreste delene av den bærbare datamaskinen, men er utsatt for støv, fremmedlegemer og fingeravtrykk. LCD-skjermen er ikke glass og er svært utsatt for riper. Rengjøring av LCD-skjermen er en enkel oppgave, men forsvarlig behandling må vurderes når du gjør det.

Bruksanvisning

1 Gjør LCD svart. Dette kan oppnås ved å slå den av, minskning av lysstyrkenivået eller sette bakgrunnen til svart. Dette vil hjelpe deg å se alle støvpartikler og fingeravtrykk på LCD-skjermen.

2 Bruk linserenser eller en vann-blanding av en isopropylalkohol destillert: 1. Oppnå dette ved å sprøyte rengjøringsmiddelet på rensematerialet.

3 Tørk LCD svært nøye. Ikke legg press på LCD-skjermen, eller du kan skade den.

4 Kontroller at LCD er tørr før du lukker eller bruker det.

Hint

  • Ikke bruk vann fra springen. Det vil forlate streaks.Do ikke bruke aceton eller ammoniakk til å rengjøre LCD.Never spray noe direkte på LCD.