Hvordan rengjøre HP Ink Kassetten

For å sikre at HP-skriveren utfører til beste for sine evner, er det nødvendig å utføre sporadisk vedlikehold på den. Noen ganger blekkpatroner kan bli skitten og tett og føre til dårlig utskrifter. For å bøte på dette problemet, kan du nøye rengjøre patronene selv å øke skriverens ytelse. Ved rengjøring patroner selv, være forsiktig for å unngå skade på skriveren eller blekkpatronene.

Bruksanvisning

Hvordan rengjøre HP blekkpatroner

1 Koble skriveren fra strømkilden.

2 Sett skriveren på et jevnt underlag. Finn patronene i skriveren, og fjern dem i henhold til produsentens instruksjoner. Sett kassettene på din fille. Fille vil fange noen blekk som kan dryppe fra patronen under rengjøringen.

3 Finn kobberfargede kretser stripe på en av patronene. Strimmelen er vanligvis plassert på baksiden av patronen. rengjøre dette området forsiktig med en fuktig bomullspinne.

4 Finn vogn kontaktene på blekkpatronen og rengjør dette området også. Avhengig av hvordan skriveren er formatert, kan vogn kontaktene være plassert på innsiden av skriveren - se etter de gullfargede striper der blekkpatroner ville gjøre kontakt etter å ha blitt installert i skriveren. Carriage kontakter kan også bli funnet på bunnen av blekkpatronen også. De er gull i fargen og ligner kobber kretser stripe i Trinn 3. Bruke papir håndkle, fjerne overflødig fuktighet som kan ha samlet på kassetten under rengjøringen.

5 Gjenta trinn 3 til 4 for hver gjenværende patron. Installer blekkpatronene i skriveren, og koble skriveren tilbake i sin strømkilde. Gjør en testkjøring av å skrive ut et dokument for å sjekke ytelsen til skriveren.

Hint

  • Ikke bruk produkter som Air i en boks for å fjerne støv fra blekkpatronene.