Hvordan rengjøre maskinen av spyware trusler

Hvis datamaskinen har regelmessig en vanskelig tid å starte opp eller internett er usedvanlig treg, kan du prøve å følge denne guiden for å rense datamaskinen for spyware.

Bruksanvisning

1 Det første du må finne er et spyware sletting program. Vi har alle sett reklame for ulike programmer, men noen kan faktisk gjøre mer skade enn de hjelper. Husk at du bør aldri noensinne betale for en spyware deteksjon program. Hvis du gjør det, har du blitt lurt. Det finnes utallige gratis programmer som fungerer mye bedre enn de betaler programmer.

2 Jeg foreslår at du ser inn i Lavasoft AdAware program. Det er pålitelig og oppdateres nesten hver dag med nye spyware definisjoner. Nye definisjoner er nødvendig slik at programmet er oppdatert med nye spyware trusler. Ellers etter første gangs bruk, ville det være meningsløst å bruke programmet på nytt, fordi du ville bare være på jakt etter det samme spyware.

3 Oppdater definisjoner daglig uansett hvilket program du laster ned. Hver eneste skanning bør innledes med en oppdatering. Selv om det ikke er noe nytt å laste ned, er det en god idé å sjekke og være sikker. Jeg anbefaler å kjøre en scan enten hver dag eller hver par dager, avhengig av hvor mye du bruker internett. Dette vil holde datamaskinen sikker og ren fra spyware og adware.