Hvordan rengjøre tastaturet på en Mac Book Pro

Etter jevnlig bruk vil en Mac Book Pro utvendig begynne å vise litt av slitasje, og tastaturet er intet unntak. Selv om tastaturet er en følsom del av datamaskinen, med tålmodighet, kan du holde det ser nesten like god som ny ved å rengjøre den med jevne mellomrom.

Bruksanvisning

1 Slå den bærbare datamaskinen og koble den fra veggen for å være sikker på at ikke er koblet til noen form for strømforsyning.

2 Bruk rengjøringskluten som følger med Mac Book Pro til å tørke av overflaten av tastene. Bruk press, men ikke presse for hardt.

3 Bruk en tørr tannbørste eller bomullspinne for å fjerne støv og rester fra rundt tastene.

4 Bruk en boks med komprimert luft sammen med tannbørste eller bomullspinne for å frigjøre noen gjenstridige områder av skitt.

5 Gni overflaten av tastene igjen med en fuktig klut for å fjerne skitt som komprimert luft bidratt til å løsne.

6 Undersøk tastaturet for noen flekker der den første runden av renhold var ikke vellykket. Gå over disse områdene igjen med tannbørste, bomullspinne, trykkluft og pusseklut.

Hint

  • Det er best å ikke risikere livet av MacBook Pro ved å spraye eller bruke noen form for væske direkte til tastene. Hvis du må bruke flytende, sørg for at det er vann og bare bruke en fuktig klut som ikke drypper vann. Ved hjelp av væske på tastene eller hvor som helst på overflaten av den bærbare datamaskinen kan føre til at den slutter å virke, og også skade noen berører det på time.Once tastaturet området er rent, bør du vurdere skjerming mot smuss med en silikon eller plast tastaturet dekselet.