Hvordan Renhet en Laptop Touchpad

En skitten touchpad kan ikke bare påvirke utseendet på den bærbare datamaskinen, men føre klissete fingre eller uberegnelig svar. Det er ingen grunn til å unngå å rense den når du sannsynligvis allerede har de nødvendige forsyninger hjemme. Touchpads er ikke så skjøre at de ikke tåler en grunnleggende rengjøring, så ta et par av forsyninger og slippe en liten albue fett. Før du vet ordet av det, kan du ha en touchpad som ikke bare ser bedre, men fungerer bedre.

Bruksanvisning

1 Slå av strømmen til den bærbare datamaskinen. Du kan også trekke ut kontakten og ta ut batteriet for å unngå eventuelle kort av systemet eller sjokk for deg.

2 Fukt en klut lett med destillert vann. DAB av overflødig på den andre duken eller tørre delen av den samme klut. Gni touchpad med et lett trykk for å fjerne smuss. Tørr med den andre duken.

3 Bland en del destillert vann til en del isopropylalkohol i en skål eller kopp for en sterkere rensevæske hvis det er nødvendig. Fukt kluten med løsningen og gni touchpad med et lett trykk. Tørk av med den andre klut.

Hint

  • Du kan erstatte vann fra springen for destillert vann, men vann fra springen kan forlate mineral rester.
  • Hvis væske søles på touchpad eller tastaturet, slå av laptop umiddelbart, tørk den med en fuktig klut, og snu tastaturet opp ned for å tømme.
  • Du kan rengjøre tastaturet på samme måte som touchpad.
  • Etablere en rengjøring tidsplan for å opprettholde en ren, arbeider laptop.
  • Unngå å bruke papirbaserte produkter, for eksempel servietter eller papirhåndklær, fordi de kan skade touchpad.
  • Ikke hell eller spray rengjøringsmiddel direkte på styreplaten.