Hvordan rense en HP 1320

Hewlett-Packard LaserJet 1320-skriveren kan skrive ut dokumenter i svart-hvitt og har en utskriftshastighet på opptil 22 sider per minutt. For å opprettholde skriverens utskriftskvaliteten, må du rengjøre skriveren og til. Rengjøring av skriveren kan også løse mindre problemer med skriveren.

Bruksanvisning

1 Rengjør de utvendige delene av skriveren. Slå av skriveren, trekke ut strømkabelen fra strømuttaket og koble datakabelen kobler skriveren til datamaskinen. Fukt en ren klut med vann og bruke den til å rense skriver overflater. Når du rengjør, påse at det ikke kommer vann inn i skriveren.

2 Åpne toppdekselet og rengjør innsiden av skriveren. Tørk tonersøl og fjern papirbiter som sitter fast inne. Bruk klut for å rengjøre valsene i skriveren.

3 Kontroller at skriveren er helt tørr. Plugg alle kablene tilbake til sine respektive porter og slå på datamaskinen og skriveren. Klikk "Start", "Control Panel" og deretter "Enheter og skrivere." Finn navnet på HP-skriveren (HP 1320) blant listen over skrivere som er installert på datamaskinen. Høyreklikk på navnet på skriveren.

4 Velg "Utskriftsinnstillinger" og deretter "Skriverservice" eller "Printer Utility." Access "skriver Alignment," dyse Check "eller" Print Head Cleaning "verktøy, og følg instruksjonene som vises på skjermen for å fullføre hver prosess.