Hvordan reparere min Epson Stylus C66 Printer

Epson Stylus C66 skriveren gir både farge og monokromatisk dokumenter så fort som 17 utskrevne sider per minutt. Den C66 benytter inkjet teknologi for å produsere tekst og bilder på papir når den passerer gjennom skriveren. Skriveren sprayer små dråper av blekk for å danne små prikker på siden, som til sammen danner tekst og grafikk. Problemer med skriveren kan påvirke kvaliteten på utskriftene, eller til og med skriverens evne til å operere i det hele tatt.

Bruksanvisning

1 Fjern alt papiret fra skriverens papirskuffer, inkludert utskuffen. Trekk ut noen fast papir i papirmagasinene.

2 Trykk og hold nede "Paper" -knappen på skriverens kontrollpanel. Slipp knappen når du hører at skriveren begynner å slå matevalsene inne.

3 Vent noen stakk papirer for å komme ut i skriverens utskriftsskuffen. Fjern alt papir fra utskuffen og åpne toppdekselet på skriveren.

4 Trekk ut noen stakk biter av papir inni, være forsiktig med å rive papiret. Roter rullene inne i skriveren, og fjern eventuelle små biter av papir fast på dem.

5 Lukk toppdekselet og sett på nytt papir i innskuffen. Flytt papirføreren slik at den berører margin, og trykk deretter på "Paper" -knappen på skriveren.