Hvordan reparere min Toshiba DVD-stasjon

Det er Toshiba DVD-stasjoner som gjør at du kan lese og skrive på optiske medier. Som med andre merker, men du kan støte på feil med den optiske stasjonen som vil hindre deg fra å bruke enheten. Det finnes en rekke grunner til at din Toshiba DVD-stasjonen slutter å fungere. Det er også noen feilsøkingstrinn du kan ta for å rette feilene.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Eject" knappen på DVD-stasjonen for å ta ut DVD fra innsiden av stasjonen. Hvis skuffen nekter å åpne, kan det være fast. Ikke trykk på utløserknappen for lenge som du kan sende gjentatte åpne og lukke kommandoer, slik at den ikke å åpne. Start maskinen på nytt og se om problemet er løst. Hvis det fortsatt ikke åpne opp, går du videre til neste trinn.

2 Slå av datamaskinen og trekk ut alle kabler på baksiden av datamaskinen. Åpne maskinen casing for å sjekke om strømkabelen og IDE-kabel - koblet på baksiden av DVD-stasjonen - er ordentlig festet. Se i datamaskinens manual for spesifikke instruksjoner om hvordan du åpner dekselet. Vanligvis trenger du bare å fjerne Phillips skruene som holder dekselet på plass.

3 Fjern strømkabelen fra strømporten av DVD-stasjonen og koble den til igjen. Gjør det samme til den flate "IDE-kabel" festet til DVD-stasjonen. Lukk maskinen casing. Slå på datamaskinen og prøve å mate ut DVD-stasjonen på nytt. Fortsett til neste trinn hvis dette ikke løser problemet.

4 Sjekk om din Toshiba DVD-stasjonen er registrert i BIOS. BIOS viser alle stasjoner i datamaskinen, inkludert harddisker og DVD-stasjoner. Start maskinen på nytt. Les instruksjonene som vises på skjermen for å vite hvilken tast du må trykke på for å gå inn i BIOS siden. Trykk på knappen til du er rettet til BIOS siden. Les listen av stasjonene som er installert på datamaskinen. Hvis DVD-stasjonen ikke er oppført, kan det være ødelagt. Hvis den er oppført, men du kan ikke løse ut DVD-stasjon, kan du ha en fast disk i stasjonen eller stasjonen er feil. Ta med DVD-stasjonen til et servicesenter for reparasjon.