Hvordan Reply i Wordpress

En god blogg kan skape en følelse av fellesskap. Når folk kommentere på et innlegg og legge sin innsikt, er innholdet i en blogg beriket, ofte øke antall lesere i prosessen. Hvis du har en favoritt WordPress blogg som tar imot nye brukerregistreringer, logge inn på kontoen din før du forlater en kommentar å sørge for at du får attribusjon for innspill.

Bruksanvisning

1 Finn "Meta" på siden, og klikk på "Logg inn" link. Plasseringen av "Meta" -delen er forskjellig avhengig av WordPress tema og eierens tilpasninger. Hvis eieren ikke har valgt å vise denne delen, skriver domenenavnet på nettstedet i adressefeltet i nettleseren din, og legge til "/wp-login.php" på slutten, for eksempel "www.example.com/wp -Logg inn." Dette viser innloggingsskjermen for nettstedet.

2 Skriv inn brukernavn og passord for nettstedet, og klikk deretter på "Logg inn". Hvis du ikke har opprettet en konto ennå, klikker du på "Registrer" linken nederst på siden. Skriv inn ønsket brukernavn og e-postadresse, og klikk deretter på "Registrer" knappen. Vent til passordet som skal leveres via e-post.

3 Finn blogginnlegg som du ønsker å sende inn en kommentar eller svare på, og skriv din kommentar ved å bruke skjemaet nederst i innlegget.

Hint

  • Du kan legge igjen en kommentar på de fleste WordPress blogger uten å registrere deg som ny bruker. Med de fleste WordPress temaer, er kommentaren skjemaet nederst i hvert innlegg. Skriv inn navn og e-postadresse, og la din kommentar før du klikker på "Send" -knappen.
  • WordPress nettstedeiere kan velge ikke å tillate nye brukere å registrere. Hvis dette er tilfelle, vil du ikke finne en "Registrer" linken nederst på wp-innloggingssiden, og kan bare logge inn på nettstedet hvis eieren har manuelt opprettet en konto for deg.