Hvordan Reset BIOS passord på en T42

Lenovo ThinkPad T42 er en bærbar datamaskin tilgjengelig i konfigurasjoner med 14.1- og 15-tommers skjermer og en rekke Intel Pentium M-prosessorer. Som mange bærbare PCer, omfatter ThinkPad T42 en funksjon som gjør det mulig for eieren å sette et passord på at datamaskinen krever så hver gang den slås på. Hvis brukeren ikke klarer å skrive inn passordet, blir maskinen ubrukelig. Hvis du har en ThinkPad T42 med et oppstartspassord som du eller en tidligere eier har lagt inn, og du ikke lenger har tilgang til dette passordet, finnes en løsning som kan tillate deg å nullstille passordet og få tilgang til datamaskinen din.

Bruksanvisning

1 Begynn med ThinkPad T42 plassert med forsiden ned med batteriet og alle kablene fjernet. Roter datamaskinen slik at batterirommet vender bort fra deg.

2 Fjern Phillips skruer fra front-venstre hjørne av ThinkPad T42 å frigjøre harddisken caddie fra maskinkabinettet. Skyv harddisken caddy til venstre for å fjerne det fra datamaskinen.

3 Fjern alle skruene på bunnen av ThinkPad T42 er merket med tastatur-formet ikoner. Den 15-tommers ThinkPad T42 har tre skruer, og 14,1-tommers datamaskin har fire. Snu ThinkPad T42 over og åpne skjermen.

4 Skyv tastaturet mot skjermen ved hjelp av plast leppe under på strømknappen. Når tastaturet oppbevaring tappene kommer ut fra under håndstøtten, løft tastaturet opp til du kan få tilgang til datakabelen koble den til hovedkortet. Koble datakabelen og ta ut tastaturet fra ThinkPad T42.

5 Lukk skjermen og snu ThinkPad T42 over. Fjern hver skrue er merket med et ikon formet som pekeplaten på datamaskinen. Den 14,1-tommers ThinkPad T42 har sju skruer, alle plassert direkte under håndstøtten. Den 15-tommers ThinkPad T42 har 12 skruer spredt rundt i bunnen av datamaskinen.

6 Snu ThinkPad T42 over og åpne skjermen. Koble datakabelen kobler styreplaten til hovedkortet. Løft håndstøtten og pekeplaten ut av datamaskinen, og sett det til side. Hvis du har en 15,0-tommers ThinkPad T42, omfatter håndstøtten den rektangulære plastdekselet som brytes rundt tastaturet. Under pekeplaten, bør du nå kunne se et lite batteri pakket i en svart gummimateriale.

7 Koble den lille batteriet fra ThinkPad T42 kortet ved å løfte plastkontakten på enden av batteriledningen rett opp. Ikke trekk ledningene.

8 Sett på ThinkPad T42 strømkabelen og slå på datamaskinen. La den starte før det vises en feilmelding om manglende tastaturet, og deretter slå den av. Slå ThinkPad T42 på med reserve batteri kobles tilbakestiller oppstartspassord.

9 Koble ThinkPad T42 reserve batteri.

10 Sett på touch pad / håndleddsstøtten for en 14,1-tommers ThinkPad T42, eller pekeplaten / håndstøtten / tastaturet bezel forsamlingen for en 15-tommers ThinkPad T42. Koble styreplatekabelen.

11 Koble tastaturkabelen og plasser tastaturet tilbake i kroppen av ThinkPad T42, og pass på at oppbevaring fanene skyve under håndstøtten.

12 Lukk skjermen, slår ThinkPad T42 over og erstatte alle tastatur og håndleddstøtten skruer.