Hvordan Reset BIOS passord på FX215

Sony Vaio PCG-FX215 er en 15-tommers bærbar datamaskin fra 2001 med en AMD Duron prosessor. Som mange PCer, gir PCG-FX215 brukere muligheten til å sette et passord i systemet firmware. Etter et passord er angitt, må det skrives inn hver gang PCG-FX215 er slått på for at det å starte opp. Hvis du har hatt uhell av misplacing BIOS passordet for denne datamaskinen, men du kan løse problemet. Denne prosessen krever midlertidig fjerning av en liten litium-batteri inne i maskinen.

Bruksanvisning

1 Slå av Vaio PCG-FX215 og ta ut batteripakken og all ekstern maskinvare. Plasser datamaskinen foran deg med skjermen åpen.

2 Fjern Phillips skruen på venstre side av ribbe plast stripe som dekker den øverste delen av Vaio PCG-FX215 tastatur. Løft stripe ut av datamaskinen. Nedenfor stripen, sikrer en enkelt Phillips skrue på toppen av tastaturet til kroppen av datamaskinen.

3 Fjern skruen som fester tastaturet. Skyv tastaturet fremover til de fire plast klør på bunnen kommer ut fra under håndstøtten og pekeplaten. Løft tastaturet kabelen opp for å koble den fra hovedkortet og sette tastaturet til side.

4 Finn det runde klokkebatteriet i bakre høyre hjørne av Vaio PCG-FX215 tastaturrommet. Fatte batteriet mellom tommel og pekefinger, forsiktig løft batteriet ut av holderen.

5 Returner tastaturet til rommet sitt og fest kabelen.

6 Koble strømkabelen til Vaio PCG-FX215 og slå på datamaskinen. Med klokkebatteriet frakoblet, vil maskinen starte helt inn Windows uten å be om et passord. La datamaskinen for å fullføre oppstart, deretter av igjen ved hjelp Windows.

7 Koble fra strømkabelen og ta tastaturet ut igjen av rommet sitt.

8 Bytt ut batteriet og tastaturet og skru toppen av tastaturet ned.

9 Bytt ribbet stripe over tastaturet og skru den ned.