Hvordan Reset en glemt Windows Live passord

Hvordan Reset en glemt Windows Live passord


Windows Live er merket under hvilke Microsofts årige Hotmail og Messenger tjenester opererer for tiden. På grunn av dette er det mulig for deg å bruke samme Windows Live ID og passord for å få tilgang til både Hotmail og Windows Live Messenger --- med andre ord, du bruker samme Windows Live-konto. Enten du har mistet passordet ditt for å få tilgang til begge eller bare en av disse tjenestene, har Microsoft etablert en rask, standardisert måte å tilbakestille det.

Bruksanvisning

1 Naviger til account.live.com/password/reset~~V.

2 Skriv inn din Windows Live ID --- som vanligvis er en Hotmail eller MSN e-postadresse --- Live ID-feltet i Windows på Still passord-siden. Skriv inn tegnene som vises i bildet for å bekrefte at du er en ekte person, og klikk deretter på "Next".

3 Klikk på knappen ved siden av sikkerhetsspørsmål og skriv svaret på spørsmålet i feltet. Klikk "Next" for å bli tatt til en skjerm der du kan velge et nytt passord, som må være forskjellig fra det gamle passordet.

4 Klikk på Customer Support alternativknappen hvis du ikke vet eller ikke husker svaret på sikkerhetsspørsmålet. Chat med en Windows Live kundestøtterepresentant --- eller, hvis live chat er tilgjengelig, sende kundestøtte en epost --- å starte prosessen med å bekrefte identiteten din med en Windows Live-representant.