Hvordan Reset en IBM Thinkpad BIOS passordBIOS er operativsystemet laveste nivå på datamaskinen; det er ansvarlig for å regulere mange databehandling funksjoner som prosessorhastigheten før maskinen selv starter opp. Tilbakestille BIOS-passord kan være nødvendig der du har glemt eller forlagt den. Uten BIOS passordet, vil datamaskinen være i stand til å laste. Det finnes en rekke måter å resette BIOS passordet, alt fra gratis til potensielt dyrt, så begynne med den billigste og jobbe deg oppover derfra.

Bruksanvisning

1 Naviger til http://www.xs4all.nl/~matrix/mpwlist.html~~V, som inneholder mange master-passord for alle typer BIOS. Master-passord er hemmelige "bakdør" passord som kan få deg inn i BIOS selv der det er låst. Naviger til den delen av siden for IBM-maskiner og prøve passordene som er oppført for å se om de låse datamaskinen og resette BIOS passordet.

2 Telefon IBM teknisk støtte eller e-poststøtte gjennom selskapets nettside hvis trinn 1 ikke fungerer. Teknisk støtte vil sannsynligvis ha den mest aktuelle master-passord for din modell av Thinkpad hvis de nevnt ovenfor ikke fungerer.

3 Ringe en datamaskin tekniker og be om en BIOS-brikke fjerning eller genser null hvis de foregående trinnene ikke fungerer. Fjerne og bytte ut BIOS-brikke på datamaskinen kan tilbakestille passordet, men dette bør ikke bli forsøkt av legfolk, som bærbare PC-er notorisk vanskelig å demontere og montere riktig.