Hvordan Reset en kabelmodem tilbake til standard

Hvis du har lagt merke til at høyhastighets Internett-tilkobling er tregere i det siste, eller du holde å miste forbindelsen, så må du kanskje tilbakestille kabelmodemet til standard fabrikkinnstillinger. I løpet av å drive et kabelmodem kan bli endret av signalene den mottar fra leverandøren, et virus som kom gjennom nettverket eller bare gjennom i løpet av vanlig bruk. Det er en god idé å tilbakestille kabelmodem minst en gang i måneden for å få mest mulig ut av tjenesten.

Det er to måter å resette et kabelmodem til standardinnstillinger; du kan koble den, eller du kan bruke reset-knappen. Begge metoder krever mange av de samme fremgangsmåten for å utføre dem.

Bruksanvisning

1 Analyser baksiden av modemet og se om det er et lite hull som er merket "reset" i nærheten av strømknappen.

2 Slå av alle datamaskiner og rutere koblet til kabelmodemet. Slå av datamaskiner først, og deretter stenge ruterne.

3 Brett ut en metall binders slik at du har en langt stykke. Hvis du har en reset hullet ved siden av strømknappen og deretter sette inn bindersen til du hører et lite klikk og se lysene midlertidig gå av på modemet. Hvis du ikke har tilbakestillingshullet så bare koble modemet, vent i 10 sekunder og deretter koble den til igjen.

4 Observer statuslampene på forsiden av modemet. Strømlampen skal være på, og når modemet nullstiller tilkobling lyset blinker. Når Internett-tilkobling lampen endres til en farge de er modemet tilbakestilles.

5 Slå på eventuelle rutere første, og deretter slå på alle datamaskinene som er koblet til Internett.

Hint

  • Vær tålmodig med indikatorlysene. Det kan ta opp til 60 sekunder for modemet til å koble til Internett. Det er vanlig.