Hvordan Reset en Nortel 350 Switch Passord

Nortel 350 Bryteren er en end-of-life bytte; Dette betyr at det ikke lenger støttes av selskapet. Men mange av disse bryterne er fortsatt selges til små kontorer eller til forbrukere som ønsker å sette opp datamaskinen server nettverk med opptil 24 terminal datamaskiner. Nortel 350 er en pålitelig 24-port switch som gir raskere gjennomstrømning og høyhastighets-forbindelser gjennom sine 10/100 nettverksporter. Dessverre, noen Nortel 350 brytere kommer med forhåndsinnstilte passord som må tilbakestilles slik at bryteren kan brukes i nettverket.

Bruksanvisning

1 Koble PC direkte til DB-9-porten på forsiden av bryteren ved hjelp av en DB-9 kabel. Koble den andre enden av den DB-9 kabel til datamaskinen.

2 Åpne standard konsoll / Comm konfigurasjonsskjermen (den laster automatisk når datamaskinen registrerer bryteren). Endre overføringshastigheten fra standardhastighet på 9600 til noe mellom 2400 til 38400. Prøv forskjellige overføringshastigheter til du får svar fra bryteren og konfigurasjonsmenyen vises. Ingen passord er nødvendig for å få tilgang til konfigurasjonsmenyen.

3 Velg "Tilbakestill til standardinnstillinger." Dette tilbakestiller passord til disse standardverdiene:

beskyttet bryter / stack passord: bruker

lese-skrive-bryter / stable passord sikre

4 Skriv inn disse passordene for å angi Nortel 350 bryteren og få tilgang til endring av passord for å angi passordet til noe du ønsker.

5 Koble datamaskinen og sette opp nettverket ditt som du vanligvis ville.