Hvordan Reset Epson Nx105

Hvordan Reset Epson Nx105


Alt-i-ett-skrivere har blitt tatt, men allestedsnærværende i hjemmet datamiljø. Muligheten til å enkelt skrive ut, skanne og kopiere fra en enkelt enhet har gjort stående skrivere og skannere nesten foreldet. Dessverre kan den økte kompleksiteten i alt-i-ett-skrivere gjøre feilsøking dem ganske problemfritt. Heldigvis, kan du tilbakestille Epson NX105 i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

Hvordan Reset Epson NX105

1 Cycle skriverens strømforsyning. Slå av skriveren for en liten stund, og deretter slå den på igjen. Dette kan bidra til å fjerne alle data backup i skriverkøen. Hvis utskriften har stoppet midt i et dokument, må du sende hele utskriftsjobben.

2 Koble skriveren og manuelt tømme køen fra datamaskinen. Hvis sykling strøm ikke løser problemet, er det mulig det er en feil mellom datamaskinen og skriveren. Koble datamaskinen fra strømuttaket og koble det fra datamaskinen. Åpne utskriftskøen ved å gå til Skrivere delen av kontrollpanelet og dobbeltklikke på Epson NX105. Velg "Avbryt alle dokumenter" fra "Printer" -menyen; Dette vil tømme køen. Nå kan du koble skriveren og sende utskriftsjobben.

3 Tilbakeskriverprogramvaren. Hvis skriveren fremdeles ikke fungerer, er det mulig noen innstillinger ble endret at datamaskinen er kompatibel med. Fra skriverkøen (se trinn 2), klikk på Egenskaper i Skriver-menyen, og klikk på Utskriftsinnstillinger-knappen. Gå til kategorien Avansert, og klikk Tilbakestill-knappen Defaults nederst i vinduet.

4 Sørge for at skriveren fungerer som den skal ved å sende en testdokument til skriveren. Etter trinn 1 til 3, bør skriveren være gjenopprettet til de opprinnelige fabrikkinnstillingene. Dette betyr at du kan ha til å rekonfigurere noen alternativer du har valgt.