Hvordan Reset Toshiba Tecra M2 Challenge Kode

Hvis Toshiba Tecra M2 inneholder sensitive data, eller hvis den bærbare datamaskinen vil være på et offentlig sted der du vil ha ekstra sikkerhet, kan det være lurt å bruke sikkerhetsfunksjoner som en utfordring kode for å beskytte filene dine. Tecra M2-modellen har to separate typer utfordring koder for å holde uønskede brukere får tilgang til operativsystemet. Prosedyren for å tilbakestille dagens utfordring koden til en ny kode er forskjellig avhengig av om du bruker et BIOS-passord eller standard Windows-passordet.

Bruksanvisning

BIOS passord

1 Klikk "Start" og velg "Shut Down" for å slå av Tecra operativsystem. Trykk på strømknappen for å starte operativsystemet starter opp prosessen.

2 Trykk "Escape" gjentatte ganger i løpet av oppstartsprosedyren til "Check System Trykk deretter tasten (F1)" vises på skjermen. Trykk på "F1" -tasten for å få tilgang til BIOS menyen.

3 Skriv inn din nåværende utfordring kode og trykk "Enter". Trykk på "Tab" -tasten til du kommer til "Passord" oppføring. Bruk pil ned for å markere "registrert" entry. Trykk på "Mellomrom" -tasten.

4 Skriv inn Tecra M2 eksisterende utfordring koden i tekstfeltet på skjermen og trykk "Enter". Skriv inn den nye utfordringen koden du vil bruke i den neste tekstboksen og trykk "Enter". La boksen stå tomt hvis du vil fjerne utfordringen koden helt.

5 Hit "End" -tasten og trykk på "Y" for å lagre reset utfordring kode og start Tecra operativsystem.

Operating System Password

6 Trykk på "Ctrl", "Alt" og "Delete" tastene på tastaturet samtidig for å få opp et nytt menyskjermen. Klikk på "Endre et passord" knappen i listen over alternativer.

7 Skriv inn din nåværende utfordring koden i "Gammelt passord" -feltet. Trykk på "Tab" tasten og skriv inn ny utfordring koden i "Nytt passord" -feltet. Trykk på "Tab" igjen for å flytte ned til neste tekstboksen.

8 Skriv inn det nye passordet på nytt for å bekrefte den nye utfordringen koden du vil bruke. Trykk på "Enter" -tasten eller klikk på den blå pilen for å hvile operativsystemet utfordring kode.

Hint

  • Tilbakestille BIOS passordet utfordring kode er ikke mulig hvis du ikke kjenner den eksisterende utfordring kode. Kontakt Toshiba direkte for ekstra støtte hvis du har glemt BIOS passordet utfordring kode.