Hvordan resirkulere Okidata Tonerkassetter

Hvis du eier en Okidata skriver eller kopimaskin, kan du beskytte miljøet ved avhending av brukte tonerkassetter riktig. Bare å kaste de gamle tonerkassetter i søpla er en dårlig idé, siden de kjemikaliene som brukes til å produsere dem kunne lekke ut i miljøet hvis patronen ender opp i et deponi. Heldigvis for printer og kopimaskin eiere, gjør Okidata det enkelt for kundene å gjøre det rette ved å resirkulere sine gamle tonerkassetter.

Bruksanvisning

1 Oppbevar esken den nye Okidata toner kom i. Du kan bruke denne boksen for å sende den gamle toner tilbake til resirkulering.

2 Se inne i boksen den nye toner kom inn, og se etter en forhåndsbetalt adresselapp. Mange nye tonerkassetter vil komme med en forhåndsbetalt etikett som en skriver eieren kan bruke til å sende den gamle toner tilbake til resirkulering.

3 Pakk den brukte toner i en plastpose eller plastfolie, og fest den med pakking tape. Innpakning toner vil hindre at det lekker under transport.

4 Plasser innpakket tonerkassetten tilbake i esken den nye kom i. Tape boksen sikkert, og fest adresselapp hvis man kom med den nye toner.

5 Logg deg på Okidata resirkulering nettsted (se Ressurser) hvis det ikke var noen fraktetikett i boksen. Skriv inn navn, firmanavn eventuelt returadresse og serienummeret til maskinen i form, og klikk på "Generer Label" -knappen. Skriv ut etiketten, og fest den til boksen. Drop boksen av på ditt nærmeste autoriserte shipping senter.