Hvordan Roter Realplayer

Hvordan Roter Realplayer


Realplayer er et program som lar deg organisere dine digitale medier, inkludert video og digitale bilder. Når du klikker for å redigere et bilde i Realplayer, vil det åpnes i din standard bilderedigeringsprogram, hvor du kan rotere bildet i henhold til dine preferanser. Når du åpner bildet på nytt i Realplayer, vil den bli rotert.

Bruksanvisning

1 Åpne Realplayer. Finn bildet du ønsker å rotere i Realplayer album. Hvis bildet ikke er i albumet ditt, klikk på "Realplayer" -knappen øverst i venstre hjørne av skjermen. Velg "File" og deretter velge "Legg Media." Klikk på bildet du vil rotere og klikk "Åpne". Når bildet åpnes, plasserer du musepekeren over bildet og klikk på "Edit" knappen som vises nederst i bildet. Ditt bilde vil åpnes i din standard bilderedigeringsprogram.

2 Hvis bildet åpnes i Microsoft Paint, klikk på "Rotate Image" knappen øverst i venstre hjørne av skjermen. En meny vil komme ned med flere alternativer for å rotere bildet. Klikk alternativet som vil rotere bildet i den retningen du ønsker det roteres. Lagre bildet ved å klikke på floppy-disk image i øverste høyre hjørne av skjermen. Når du åpner bildet i Realplayer, vil den bli rotert.

3 Hvis bildet åpnes i Windows Photo Viewer, roter det med "Roter med klokken" eller "Roter mot" knappene plassert på bunnen av skjermen. Husk å lagre bildet ditt før du lukker Windows Photo Viewer.

Hint

  • Du kan ikke rotere video med Realplayer. Men du kan rotere video med programvare for videoredigering og deretter spille den tilbake ved hjelp av Realplayer. Windows Live Movie Maker kan rotere video og er tilgjengelig gratis fra Microsofts nettsted (se Ressurser). Når du bruker programvare for videoredigering å rotere videoen, videoen skal spilles av i Realplayer rotert.
  • Sørg for å lagre dine bilder eller videoer etter at du rotere dem.