Hvordan samle alle mine venner 'e-post fra Facebook

Hvordan samle alle mine venner 'e-post fra Facebook


Facebook nettsamfunn lagrer meldingene du mottar fra andre brukere i Facebook meldingsinnboksen. Dessverre, hvis din Facebook-konto ble noensinne å bli slettet, så også ville alle meldingene mellom deg og du Facebook-venner. Hvis du ønsker å lagre dine Facebook-meldinger og samle dem i en plassering på harddisken på datamaskinen, kan du gjøre det i noen få enkle trinn ved hjelp av Facebooks "Last ned Min informasjon" -funksjonen.

Bruksanvisning

1 Åpne datamaskinens nettleser og gå til Facebook påloggingssiden. Skriv din Facebook-postadresse og passord, og klikk og klikk på "Logg inn" knappen for å logge på kontoen din.

2 Klikk på "konto" i øvre høyre hjørne på Facebook hjemmesiden og velg "Kontoinnstillinger" fra kontomenyen.

3 Klikk på "Les mer" linken til høyre for "Download Your Information" overskriften. Klikk på "Last ned" knappen og bekreft at du ønsker å laste ned Facebook-informasjon på harddisken på datamaskinen. En bekreftelse e-post vil nå bli sendt til e-postadressen som er tilknyttet Facebook-kontoen din.

4 Naviger til påloggingssiden av e-postprogrammet. Skriv inn din e-postadresse og passord, og klikk og logge på e-postkontoen.

5 Åpne e-postmeldingen du har mottatt fra Facebook og klikker på nedlastingskoblingen inni. Skriv inn ditt Facebook passord når du blir bedt om og svarer de nødvendige sikkerhetsspørsmålene. Bekreft at du ønsker å laste ned Facebook-informasjon til å begynne å laste ned filen.

6 Dobbeltklikk på zip-fil som inneholder alle dine Facebook-informasjon til å pakke innholdet. Inne vil du finne alle meldinger du har mottatt på Facebook.