Hvordan samle inn data i Access 2007

Hvordan samle inn data i Access 2007


Access 2007 er en database utviklingsverktøy som følger med Microsoft Office 2007 profesjonell programvarepakke, og lar brukerne lagre og organisere store mengder data. 2007-versjonen av Access inneholder en funksjon som gjør det mulig for brukere å samle inn data fra andre personer via e-post. Når du setter opp denne funksjonen, vil brukeren opprette et HTML-skjema basert på database struktur og deretter sende dette skjemaet til andre mennesker for dem å sende inn.

Bruksanvisning

1 Start programmet Microsoft Access 2007 og åpne databasefilen du vil bruke til å samle inn data.

2 Høyreklikk på databasen skjemaet du vil bruke til å samle inn informasjon fra navigasjonsruten på venstre side av vinduet. Velg "Samle og oppdatere data via e-post" fra kontekstmenyen som vises.

3 Trykk "Next" når pop-up vindu åpnes.

4 Velg alternativknappen ved siden av "HTML Form" og trykk "Next".

5 Velg om du vil bare akseptere nye data, eller hvis du vil at brukere skal kunne oppdatere eksisterende poster også. Klikk "Next" når du er klar til å fortsette.

6 Marker navnene på de feltene du vil inkludere i HTML-skjemaet, trykker du på høyre piltast og klikk deretter på "Next" igjen.

7 Skriv inn emnet og introduksjon du vil legge til HTML-skjemaet og trykk "Neste" igjen.

8 Klikk på "Create" for å lagre skjemaet innstillinger. Microsoft Outlook startes automatisk, og du vil være i stand til å sende skjemaet til e-postadressene du ønsker.