Hvordan Sammenlign Internet priser og fordeler

Hvordan Sammenlign Internet priser og fordeler


Med så mange Internett-leverandører (ISP) der ute, kan det bli forvirrende å prøve og sammenligne dem alle. For å kunne sammenligne sine priser og fordeler, ta hensyn til noen viktige biter av informasjon, og du vil bli bedre rustet til å velge en leverandør som passer for deg.

typer

I de fleste områder, er tilgjengelig gjennom enten oppringt eller bredbånd Internett-tilgang. Oppringt hastigheter er vanligvis tilstrekkelig for brukere som ønsker å sjekke e-post og gjøre noen veldig lett surfing på Internett. Hvis du planlegger å se videoer eller laste ned musikk, vil bredbåndstjeneste tillate deg å gjøre det med en hastighet fra 10 til 100 ganger raskere enn oppringt.

Priser for Dial-Up

Priser for ekstern tilgang starter på ca $ 5 per måned og kjøre så høyt som $ 25. Når man sammenligner oppringt planer, sørg for å ta hensyn til antall timer per måned du får i planen. Billigere planer har ofte en grense på antall timer kan du få tilgang til Internett per måned, og du vil bli belastet hvis du overskrider kvoten din. Generelt fordelene med dial-up er at det er billigere og mer tilgjengelig enn bredbånd.

Priser for bredbånd

Bredbånd Internett er tilgjengelig via kabel, DSL og satellitt tjenesteleverandører. Hastigheter vanligvis starter på rundt 100 kilobits per sekund og gå så høyt som flere megabit per sekund, selv om nedlasting og opplasting hastigheter varierer avhengig hvor du befinner deg og hvilken type plan du velger. De fleste bredbåndsforbindelser er ubegrenset, noe som betyr at du kan bruke internett så mye du vil uten å bekymre deg for å overskride et visst antall timer per måned. Selv om det er vanligvis dyrere, den primære fordelen av bredbånd er at det er mye raskere enn oppringt.

Advarsel

Når man sammenligner Internett priser, sørg for å lese liten skrift. Noen Internett-leverandører vil belaste deg for modem utleie, installasjon og oppsett. For å få en klarest mulig representasjon av hva planen vil koste, snakke med en selger og spør dem hva ekstra kostnader eksisterer utenfor deres siterte månedlig tilgang pris.