Hvordan sammenligne bærbare harddisker

Hvordan sammenligne bærbare harddisker


Eksterne harddisker kan du frigjøre plass på den primære harddisken ved å lagre ekstra data for eksempel musikk- eller mediefiler. Full eller delvis backup av din primære maskin kan også lagres på eksterne harddisker.

typer

Bærbare harddisker kan være enten desktop-type harddisker, som er større og krever en ekstern strømadapter for strøm, eller en bærbar PC, også kalt lomme, harddisk, som er mindre og krever ikke ekstern strøm. Hvis du jobber i hovedsak på et fast sted, ville en stasjonær stasjon være greit for dine behov. Pocket stasjoner er mer egnet for folk som er på farten.

Lagring

Lagringskapasitet for stasjoner forskjellig. Som i 2010, noen 3,5-tommers stasjonære disker har en maksimal kapasitet på 4 terabyte, eller 4000 gigabyte. Mindre lomme driver for tiden har en maksimal kapasitet på 1 TB, men det er mer vanlig å finne stasjoner rundt 500 GB. Velg hvilken type stasjon som tilbyr lagringsplass du trenger.

Input

De fleste bærbare harddisker har en USB 2.0-inngang, som kan overføre 480 megabit per sekund (Mbps). FireWire kan være raskere med FW800 koble på 800 Mbps. Velg en stasjon som støtter inn- du ønsker å bruke.