Hvordan sammenligne VAIO bærbare datamaskiner

Hvordan sammenligne VAIO bærbare datamaskiner


Bærbare datamaskiner gjøre det enklere å overføre datafiler mellom arbeid, skole, hjem og stuen. Som bærbare datamaskiner blitt mer populært, er det ikke rart den japanske basert kraft-huset Sony er også å gjøre sin del av bærbare datamaskiner. Sony Vaio er Sonys merkenavn laptop og vanligvis kjører en litt dyrere enn konkurrentene. Disse bærbare datamaskiner har bygget et rykte som en solid laptop og et klart valg fremfor andre merker. Det kan være et enkelt valg å plukke en Vaio bærbar PC, men det er ikke lett plukking mellom Sony bærbare datamaskiner. Ikke bekymre deg, med litt arbeid alle kan gjøre det.

Bruksanvisning

1 Bestem hva slags laptop du vil. Den bærbare Tilsynet slår fast at det er flere forskjellige varianter av bærbare datamaskiner, selv når de vurderer en Sony Vaio bærbar PC. Sony Vaio sammenligner med standard laptop og kommer med minimal funksjoner, men de mest besparelser. Vaio gjør også en netbook datamaskin med en liten skjerm for maksimal portabilitet.

2 Sammenligne batterilevetid. Batterilevetiden er viktig for bedriften person på farten, eller noen som håper å bruke sin laptop i lang tid i mellom lading økter. Online laptop-batteri har tatt batteriet i en serie av bærbare datamaskiner og de gjennomsnittlig alt fra 4-6 timer å kjøre programmer.

3 Sammenligne harddisker. Datamaskinens harddisk lagrer filer og programmer. Harddisker blir stadig får større. Du vil ikke ha mindre enn 100 GB på en ny laptop. Jo større harddisk, jo mer plass du har til videoer, musikk og bilder på den bærbare datamaskinen.

4 Se på datagrafikk. De fleste Sony Vaio bærbare kommer med en standard hovedkort grafikkort. Hvis du planlegger å kjøre grafiske intense programmer eller spill, bør du vurdere en bærbar PC med en høyere end grafikkort. Oppgraderingen er ikke utrolig dyrt når du kjøper bærbar PC, men å ta fra hverandre den bærbare datamaskinen til å oppgradere senere er ekstremt dyrt.

5 Evaluere personlige egenskaper. Det er viktig å finne en laptop som passer din stil og hva du har tenkt å bruke den til. Velg en farge og design som du liker. Se etter flere funksjoner som du kanskje har lyst, for eksempel en innebygd webkamera eller et større tastatur.