Hvordan Scratch på VirtualDJ

VirtualDJ gir et virtuelt miljø for å blande musikk, som er lagret lokalt på datamaskinen. VirtualDJ gir deg også muligheten til å klø musikk i arbeidsområdet. Du kan skrape musikk på en av VirtualDJ virtuelle turntables, omtrent som du ville klø vinylplater. Men før du begynner å blande og skrape musikk fra datamaskinens bibliotek, må du ta deg tid til å bli kjent med komponentene i VirtualDJ er skrape grensesnitt.

Bruksanvisning

1 Start VirtualDJ ikonet fra skrivebordet - laste ned og installere programmet hvis du ikke allerede har gjort det (se Ressurser).

2 Klikk på programmet er "Browser" -knappen. Bruk filutforskeren nederst i vinduet for å finne din musikkmappen. Dra og slipp en sang fra musikkmappen på programmets venstre platespiller. Dra og slipp en annen sang på høyre dreieskiven.

3 Klikk på programmet er "Scratch" overskriften. Det er to låse ikoner på hver side av "beatlock" overskrift - en på venstre styrer venstre dreieskiven og høyre lås styrer høyre dreieskiven. Klikk på en av låse ikonene for å sette den tilhørende platespiller sin BPM (Beats Per Minute) for å speile den andre dreieskiven sin BPM.

4 Trykk på "Play" -knappen på hver platespiller.

5 Klikk og hold musepekeren på beatlocked platespiller. Dra musepekeren opp eller ned til grunnen på platespilleren. Når du slipper dreieskiven, vil beat re-sync med den andre dreieskive.

Hint

  • Du kan klikke på "Record" -fanen VirtualDJ og klikk på "Start Recording" -knappen for å ta opp mens du skraper.