Hvordan se på gamle lagrede chat-samtaler i MSN

Hvordan se på gamle lagrede chat-samtaler i MSN


MSN er en instant-messaging-tjeneste som lar deg kommunisere i sanntid med familie og venner. MSN er en gratis tjeneste, slik at du ganske enkelt opprette et brukernavn og passord, installere programvaren og begynne å chatte. Ett alternativ i programvaren er å holde styr på melding historie. Du kan lagre chat sesjoner i en fil opprettet av MSN programvare. Samtaler blir lagret i samme katalog som MSN installasjonsfilene. Hvis du dobbeltklikker på filen åpnes chatloggen, og du kan lese gamle samtaler.

Bruksanvisning

1 Åpne MSN Messenger og logg deg på kontoen din. Det kan ta flere sekunder å laste. Kontroller at du har en Internett-tilkobling når du laster ned programvaren.

2 Klikk på "Tools" -menyen øverst på MSN programvare. Fra menyen velger du "Alternativer". Dette åpner et annet vindu hvor du konfigurere MSN preferanser.

3 Klikk på "Meldinger" fanen i vinduet. Kryss av i boksen merket "Message History" for å lagre MSN samtaler. Hvis du allerede har denne boksen avkrysset, vise posisjonen der MSN chat historie er lagret.

4 Naviger til plasseringen av MSN chat-samtaler. Chat filene er lagret med navnet på personen som du chatter. For eksempel, hvis du prate med noen som heter "my_friend," chat filnavnet er "my_friend.xml."

5 Dobbeltklikk MSN filnavnet. Filen er formatert i XML, så åpner en nettleser automatisk. Chat-samtalen vises i nettleseren.

Hint

  • Chat filer kan sees av alle som har tilgang til maskinen.