Hvordan se på TV via bredbånd

Hvordan se på TV via bredbånd


Bredbånd Internett-tjenesten tilbys av kabel-TV-leverandører, så om du abonnerer på både kabel-TV og bredbånd Internett eller ikke, er du i stand til å bruke din bredbåndstilkobling et par forskjellige måter å se på TV. Se på TV-programmer på nettet er mulig med noen Internett-tjenestetype, men bredbånd er ønskelig fordi du ser TV-programmer på nettet krever mye båndbredde, som bredbånd Internett forsyninger.

Bruksanvisning

1 Stream TV-programmer fra nettverksstasjoner nettsider. Streaming video har blitt populært for bruker-sendt områder og blir nå brukt for "On Demand" kringkasting av nettverks viser. TV-nett har egne nettsider hvor du kan finne episoder av dine favoritt TV-programmer for å spille fra din bredbåndsforbindelse. Disse nettstedene kan få overbelastet, noe web-sider å laste sakte. Noen nettsteder har også video reklame som spiller på siden av skjermen som kan bidra til å bremse lasting og navigasjon, noe som gjør en bredbåndstilkobling verdifull.

2 Last ned TV-programmer fra nedlasting nettsteder. Laste ned et TV-show lar deg hente en fil fra et nettsted som du får beholde på datamaskinens minne for å se når du vil. I utgangspunktet laste ned filen tar Internett båndbredde, så har en raskere forbindelse vil gjøre nedlasting av prosessen raskere, men når du har lastet ned filen, trenger du ikke lenger en Internett-tilkobling for å se på TV-show.

3 Stream TV-programmer fra tredjeparts distribusjon nettsteder. Tredjeparts distribusjon nettsteder er nettsteder som har tillatelse til å gjennomføre programmer fra en rekke ulike nettverk som skal streames av besøkende. Disse nettstedene tilbyr klipp og hele episoder. Ikke alle nettsteder er de samme, men du kan vanligvis forvente bannerannonsering og 30-sekunders reklamepauser i løpet av TV-programmer.