Hvordan selge Brukte Bærbare datamaskiner

Hvordan selge Brukte Bærbare datamaskiner


Med dagens produktive tempoet i teknologiske fremskritt, kan det være på tide å bytte inn den gamle laptop for en nyere modell. Selger en brukt bærbar PC kan være vanskelig; det kan være vanskelig å vite nøyaktig hvor og hvordan å selge maskinen. Det er også utfordrende for selgere å bekjempe vanlige oppfatningen at eldre datautstyr er foreldet. Men henter en god pris for din brukte laptop er gjennomførbart med riktig markedsføring og salgsstrategier.

Bruksanvisning

1 Pris tilsvarende. Selv om det kan smerte du å selge den bærbare datamaskinen for halvparten av hva du har betalt for det bare noen få år siden, er det faktum at datateknologien blir stadig bedre, og eldre datamaskiner selge for mye mindre nå. Søk etter konkurrerende selger reklame, sammenligne sine priser for en bedre oppfatning av dagens markeds tilbud.

2 Marked på nettet og i papirutgave. Hvis du selger en dyr laptop, kan det være nyttig å ta ut en betalt annonse i lokalavisen. Gratis rubrikkannonser på internett er tilgjengelig for alle typer selgere; gratis papir medier inkluderer samfunnshus innlegg og college campus oppslagstavler.

3 Forskning garanti for overføringsinformasjon. Hvis du er i stand til å overføre fabrikk eller butikk-kjøpte garantien til ny bruker, kan det være en gigantisk pluss for kjøperen. Forskning denne muligheten og fremme garantialternativer i reklame.

4 Legg vekt på programvare. Selv om nyere bærbare har maskinvare fordeler, kan brukte bærbare datamaskiner være attraktivt for kjøpere på grunn av programvare fordeler. I løpet av å bruke din gamle laptop, du uten tvil installert flere nye programmer på maskinen. Ikke nødvendigvis tørke av skifer ren før du selger den bærbare datamaskinen; Noen programmer kan være en selger ressurs. Installasjoner av tekstbehandlingsprogrammet, virusbeskyttelse og oppgradert nettlesere kan alle være positive salgsargumenter.

5 Inkluder tilbehør. Selv om du har tenkt å kjøpe en ny laptop etter å ha solgt den gamle, kan det hjelpe å selge sjanser til å gi opp din laptop tilbehør sammen med den eldre modellen. Det er lett nok til å kjøpe en ny koffert, webcam, eller trådløs mus, så hvis tilby disse elementene med den bærbare datamaskinen vil gjøre det mer attraktivt for kjøperne, hvorfor ikke gjøre det?

6 Tilbyr raske prøvelser for lokale kjøpere. Hvis du får et svar til en lokal reklame, benytte anledningen til å arrangere et møte med kjøperen på en kaffebar eller annet offentlig sted som tilbyr gratis WiFi. La kjøperen ta den bærbare datamaskinen for en rask prøvetur for å prøve ut ulike funksjoner i maskinen før kjøp. Dette vil hjelpe kjøperen føler seg mer sikker i å kjøpe brukt utstyr.