Hvordan selge brukte bøker og romaner Online

Finne et marked for bøkene dine kan være en frustrerende opplevelse. Imidlertid har det advent av Internett markedsplass gjort bokhandel en mer strømlinjeformet, og potensielt lønnsom, enterprise. Alt du trenger å vite er hvor du skal lete og hvordan du får de beste prisene mulig for bøkene dine.

Bruksanvisning

1 Evaluer bokens tilstand. En bok tilstand er den ultimate determinant av sin verdi. Mens det er mange forskjellige typer av evaluerende benchmarks og etiketter, er det tre grunnleggende nivåer av boken. Den første er "fine". Dette merket betyr bare at boken ikke har noen synlige skader på dekselet eller bindende og ingen riper eller skadde sider. Noe med de ovennevnte feilene er «mindre enn fine" og har en tilsvarende lavere verdi. Manglende eller skadde sider er sannsynlig å gjøre boken nesten verdiløse.

2 Vet de kategoriene som ikke selger. Mens du er sannsynlig å få en beskjeden avkastning på de fleste brukte bøker i fin stand, er det visse typer bok som ikke vanligvis selge, uansett hvor god stand. Religiøst materiell, utdatert leksika, eldre lærebøker, magasiner og innsamlede utgaver av en forfatters arbeid er alle usannsynlig å selge.

3 Få en baseline estimat. Det er mange nettsteder som kan hjelpe deg med å evaluere minimumsverdien boken er sannsynlig å ha. Cash4books.net har en enkel ISBN evaluator som kan gi deg en god følelse av markedets minimum.

4 Forsøk en markedsplass salg. Se å selge bøkene dine direkte til en forbruker, i stedet for å gi opp bøkene dine til en bok forhandler. De høyeste fortjeneste kan oppnås i Amazonas markedet.

5 Om reklame i et marked ikke produserer et salg, så gå til en online bok-forhandler, som ofte vil kjøpe bøker på sitt laveste markedsverdi, men vil garantere deg noen avkastning på bøkene dine. Det er trolig brukt bokhandlere i ditt område, men det beste alternativet ville være en online bokhandel, siden prisen er sannsynlig å være mer i tråd med markedsverdien.

Hint

  • En rekke bok-bytte nettsteder har dukket opp på nettet for de som er mer interessert i å finne nytt lesestoff enn å tjene penger