Hvordan selge domenenavn

Nettsteder har blitt allestedsnærværende i dagens verden. Men mange mennesker ikke forstår den interne driften av nettstedet domener. De vet hvordan du plasserer en URL i en søkemotor for å få tilgang til ønsket område. Noen eier hver nettside navn eller domene som er inngått et søk. Ofte, folk ønsker å selge disse navnene til potensielle kjøpere som har større planer for domenet. Her er hvordan å selge domenenavn.

Bruksanvisning

1 Forstå domene lov. Internett er fortsatt ganske ny teknologi. Fordi det er så ny, forskrifter for bruken endres ofte. The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) regulerer bruken av domenenavn. Den spesifikk regulering som dekker domenenavn kalles Uniform Dispute Resolution politikk. En intim kjennskap til denne organisasjonen og denne forskriften vil gi en selger alle verktøyene må gjennomføre lovlige salget av et domenenavn (se Ressurser nedenfor).

2 Få en megler. Internett er tilgjengelig via en hvilken som helst person på planeten med Internett-tilgang. Dette betyr at salg av et domenenavn kan kreve en forståelse av et annet språk og en annen lands regler om Internett. Finn en liste over meglere på nettet (se Ressurser nedenfor). Spør meglere for en liste over tidligere kunder og eventuelle attester av deres tjeneste.

3 Oppsøk en tjeneste for å vurdere potensialet prisen av domenet. Flere faktorer spiller inn kostnaden for et domenenavn. Noen av disse faktorene kan bare kjent av erfarne fagfolk. Nettsteder som Sedo.com tilbod navn vurdering tjenester for et gebyr (se Ressurser nedenfor). Evaluere tjenestene som tilbys av mange nettsteder og velge et tilbud basert på personlige behov.

4 Kontakt en advokat eller ekspert i domenenavn for å forenkle navnet overføring. Det er flere ting som bør være på plass for å lage et domenenavn overføring tjenestemann. Advokater med kompetanse i Internet lov eller domenenavn eksperter vil være i stand til å bestemme trinnene som trengs i hvert enkelt tilfelle for å gjøre et navn overføring lovlig.

5 Finn en SEO ekspert. Search Engine Optimization er en ferdighet sett som gjør at nettsider for å øke nettstedets rangering, samt en rekke andre tjenester. Bruk SEO eksperter å annonsere salget av et domenenavn og gjennomføre undersøkelser på Internett på mulig brudd på varemerkerettigheter (se Ressurser nedenfor).